2016 model Philips 4K TV’ler HDR teknolojisiyle donatılıyor

TV pazarında HDR teknolojisinin öne çıktığı 2016’da, Philips TV 2016’daki yeni ürünlerinde HDR uyumluluğunu 6000 serisi ve sonrasına dahil etti.

Philips TV, 2016 TV yelpazesini Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlediği etkinlikte tanıttı. Philips TV, etkinlikte bütün 2016 UHD Philips TV serisinin HDR uyumlu olacağını duyurdu. Şirket ayrıca, izleyicilerin tüm içeriği HDR seviyesi performansın faydalarıyla izlemesini sağlamak için yeni bir HDR Çözünürlük Yükseltici’yi de TV’lere dahil ettiğini açıkladı.

Lansman etkinliğinde; Ambilight ve Android TV ile ilgili de önemli gelişmeler duyuruldu. En yeni ve gelişmiş Android TV platformu sürümünün, hem oyun hem de film hizmetlerinde yeni içerek ortaklarıyla zenginleştirildiği açıklanırken, performansın da artık 6400 ve üzeri serilerde de bulunan Quad Core işleme teknolojisi sayesinde daha da hızlı olacağı belirtildi.

Yeni Philips UHD TV portföyü, 109cm’den (43”) 190cm’ye (75”) kadar boyutlarda ekranlara sahip setler içeriyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen yüksek teknolojili 8901 ve 8601 serilerine, Avrupa ve Rusya’da 2016 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan 6101, 6401, 6501, 7101 ve 7601 serisi Philips TV’ler eklenecek.

Philips 8901 – AmbiLux, Ambilight teknolojisinin zirve noktası olacak

 

philips-8901_Ambilux

Kısa süre önce piyasaya sürülen Philips 65” 8901 AmbiLux TV, ekrandaki görüntüyü TV’nin arkasındaki duvara harika ayrıntılar ve kontrastla genişleten dokuz adet minik, arkadan monte edilen pico-projektörle yansıtıyor. Eşsiz AmbiLux sistemiyle tamamlanan jilet keskinliğinde UHD görüntü kalitesi, HDR+ uyumluluğu ve üstün tasarımı sayesinde 2016 Philips TV portföyünde bu model ön plana çıkıyor.

Philips 8601 – Olağanüstü ses, tasarım ve görüntü kalitesi

philips-8601_Ambilux

Jilet kadar ince UHD Philips 8601 TV’ler, olağanüstü 16 mikro sürücü ve iki adet dahili Neodim alçak frekans hoparlörü içeren güçlü, 50W, yenilikçi ses sistemi sayesinde üst düzey Philips TV ses kalitesini sağlıyor. Mikro sürücüler, benzersiz bir şekilde takılan ve setten uzağa yerleştirilen iki adet güzel, pürüzsüz ve koyu krom cilalı hoparlöre monte edildi. Süper ince çerçeve ve Kemer Stantla birlikte 4 taraflı Ambilight, 8601 TV sanki bir ışık halesinde yüzüyormuş gibi bir illüzyon yaratıyor.

Yeni Premium Colour sistemi, 700Nit tepe ışık çıkışıyla daha geniş bir renk gamı paneli içerir ve canlı renkler için 2,25 Trilyon renk işlenirken cilt rengi gerçeğe yakın görünüyor. 8601 TV ayrıca, güçlü Quad Core işlemciyle fark yaratıyor.

Philips 7601 – Göz alıcı HDR Premium görüntü kalitesi

philips-7601_Ambilux

Philips 65” 7600 TV’lerle normalde öncü 9000 portföyü için ayrılmış olan 2D Micro-Dimming Premium ve Bright Pro Premium teknolojisini ilk kez bir 7000 serisi ürününe dahil etti.

2D Micro-Dimming Premium teknolojisi 128 ayrık ve bağımsız bölgeye bölünmüş doğrudan kısılabilir bir arka plan kullanırken Bright Pro Premium, yerel tepe ışık çıkışını 600Nit’e kadar yükselterek harika bir görüntü kalitesi sunuyor.

7601 serisinde sınıfının en iyisi Perfect Pixel UHD işleme motorunun kullanımı, çözünürlüğü güzel UHD Görüntülere yükseltilen her kaynaktan içerikle göz alıcı, zengin ve ayrıntılı görüntüler sağlıyor. Yeni Premium Colour sistemi, geniş renk gamlı ekranı 2,25 trilyon renk işlemeyle birleştirerek süper canlı olduğu kadar doğal olan görüntüler üretiyor ve 7601’in en üstteki 2600 PPI puanına ulaşmasına olanak tanıyor.

Perfect Natural Motion sistemi hareketin her zaman akıcı, net, pürüzsüz ve jilet keskinliğinde görüntülerle yansıtılmasını sağlıyor.

Ayrıca birinci sınıf kalite, kapsayıcı bir deneyim için 3 taraflı Ambilight uygulamasıyla zenginleştirilmiş son derece şık metal çerçeve ve şasi ve zarif kenar ayaklarıyla Avrupai bir tasarıma sahip.

Philips 7101 ve 7181 – HDR+ performansı yenilikçi tasarımla birleşiyor

philips_7101-4k-uhd-hdr-plus

Philips 7101 ve 7181 TV’ler gelişmiş Philips TV teknolojilerini bir araya getirerek 2000 PPI puanına sahip mükemmel bir HDR+ uyumlu TV serisi oluşturuyor,

Premium Colour sistemi geniş bir renk gamı panelini 2,25 trilyon renk işlemeyle birleştirerek canlı ve doğal renkler sağlar. Yandan aydınlatmalı LED setleri Micro Dimming Pro sistemi, Perfect National Motion ve güçlü Pixel Precise UHD işleme motoru içerir ve hemen her kaynaktan pürüzsüz, titreşimsiz hareket ve jilet keskinliğinde UHD görüntüler sağlar.

Android TV, dört çekirdekli işleme ve klavyeli uzak kumanda, içerik ve uygulama zenginliği arasında kolayca gezinme sağlar.

philips-7181-4k-uhd-hdr-tv

Üstün ses ve yenilikçi tasarıma bağlılık, merkezi bir stant ve 45W toplam ses çıkışı sunan, ekranın hemen altına yerleştirilmiş ve güçlü olmasına rağmen sade, önden ateşlemeli hoparlörler içeren Philips 7181 modelinde kendini göstermekte.

7101 serisi, setin içine dahil edilmiş arkadan ateşlemeli çok halkalı hoparlörler ve birinci sınıf metal ‘Şerit’ kenarlı ayak tasarımıyla minimalist bir görünümü hedefliyor.

Her iki serideki şık koyu metal çerçeve, hem kapalı hem de açık olduğunda güzel görünen bir TV elde etmek için 3 taraflı Ambilight ile bir araya getirilmiş.

Philips 6561 ve 6501 – üç taraflı Ambilight, birinci sınıf Avrupai tasarım ve HDR+ görüntüler orta aralığı güçlendiriyor

philips-6501-4k-uhd

Philips 6500 UHD TV’ler 6000 serisinin en önemli ürünleridir ve hem performans hem de tasarımda kayda değer bir sıçramayı temsil ederler. Bu sıçrayış, setlerin etkileyici 1800 PPI puanını almasını sağlamıştır.

Güçlü Pixel Precise Ultra HD motor 6500 TV’lerin her kaynaktan süper keskin, doğal ve gerçekçi görüntüler üretmesine olanak sağlar. Micro Dimming Pro teknolojisi görüntünün içindeki 6400 bölgeyi izleyerek kontrastı optimum hale getirir ve derin siyahlar ve canlı beyazlar sağlar. UHD paneli ve Perfect Natural Motion sistemi her hareketli görüntünün kusursuz bir netlik ve pürüzsüzlükle görüntülenmesini sağlayarak bu HDR+ uyumlu TV’leri film ve spor fanları için mükemmel bir seçim haline getirir.

philips-6550-uhd

En yeni Android TV sürümü ve dört çekirdekli işlemciyle güçlendirilen ve kolay metin girişi ve gezinme için klavyeli uzaktan kumandaya sahip olan Philips 6500 serisi, kolaylıkla evin eğlence merkezi haline gelebilir. 6561, hem UHD teknolojisini hem de Philips’in eşsiz, kapsayıcı Ambilight deneyiminin 3 taraflı versiyonunu içerirken benzer teknik özelliklere sahip 6501 TV iki taraflı Ambilight içerir.

Göz alıcı ‘Kemer’ stant tasarımı, ince çerçeve ve birinci sınıf hafif metal kaplama 6500 serisinin modern ortamlara kolaylıkla uyum sağlamasını garanti eder.

Philips 6401 – HDR+, Ambilight ve Android TV ile Ultra HD çözünürlük

philips-6401-4k-uhd-tv

Philips 6401 UHD TV’ler, orta aralık fiyatında bir dizi üst sınıf Philips TV teknolojisi sunuyor.

UHD çözünürlüklü TV’ler HDR+ uyumludur ve Micro Dimming Pro sistemi ve Pixel Plus Ultra HD işleme motorunun kombinasyonu sayesinde güzel, gerçekçi ve kontrast açısından zengin görüntüler üreterek en zorlu sekanslarda bile hareketlerin pürüzsüz, net ve keskin olmasını sağlıyor.

Philips 6401 serisi 2016 portföyünde Ambilight sistemi için giriş modeli oldu ve daha kapsayıcı bir deneyime ve kontrastın daha iyi algılanmasına yardımcı olan iki taraflı sürümü içeriyor. Android Smart TV de çeşitli özelliklere sahip ve geniş bir oyun ve uygulama yelpazesi sunmasının yanı sıra dört çekirdekli işlemci son derece kolay gezinme ve oyun becerileri sağlıyor.

Philips 6101 – Herkes için UHD ve HDR+ görüntüler

philips-6101-4k-uhd-tv

Philips 6101 serisi mütevazi bir bütçeye sahip olup da UHD kalitesini deneyimlemek isteyenler için başlangıç noktası olacak. Pixel Plus Ultra HD işleme, çözünürlüğü yükseltilmiş yerleşik olmayan içerik dahil her kaynaktan keskin, canlı UHD görüntüler üretiyor.

Micro Dimming sistemi ve doğrudan LED arka aydınlatma kontrast ve parlaklığı optimum hale getirerek 6101 serisinin HDR+ uyumlu olmasını sağlarken Natural Motion sistemi en hızlı sahnelerin bile net, pürüzsüz ve keskin olmasını sağlıyor.

6101 TV ayrıca, Catch-up TV, film, oyun ve diğer hizmetleri içeren ücretsiz veya abonelik tabanlı geniş bir yelpaze sunan Philips Smart TV platformunu içeriyor.

Yaprak stantlarla sade siyah tasarıma sahip 6101 serisi, modern evlere mükemmel bir şekilde uyar.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.