2016 model Sony h.ear ses ürünleri İstanbul’da tanıtıldı

Yüksek çözünürlüklü ses kalitesini harmanlayan ürünleri bünyesinde barındıran Sony h.ear ses ürünleri İstanbul’da düzenlenen etkinlikte tanıtıldı.

Sony, 10 Mart Perşembe günü Tamirane Uniq İstanbul’da, yeni ürünlerini tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Birbirinden renkli Sony h.ear serisinin tanıtıldığı etkinlikte, katılımcılar hem 2016 model Sony ses ürünlerini deneyimledi, hem de eğlenceli bir gece yaşadı.

sony-hear-serisi-2016

Sony Eurasia Genel Müdürü Kazuteru Makiyama etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında “Sony olarak müziğin gücüne inanıyoruz ve müziğin, dinleyicilere en saf ve doğru formuyla ulaştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Gelişmekte olan ses ürünleri yelpazemizle, dünyanın dört bir yanındaki dinleme tarzları ve müzik zevkleri giderek çeşitlenen müzikseverlerin tüm gereksinimlerini karşılamaya yönelik çabalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Kazuteru-Makiyama-Sukru-Cetinkaya

Stil, konfor ve Yüksek Çözünürlüklü Ses bir arada

Sony Grup Ürün Müdürü Şükrü Çetinkaya ise Sony h.ear™ serisi, sadece zengin bir ses deneyimi değil, aynı zamanda kullanıcının günlük yaşamına renkleri ile canlılık katan bir moda deneyimi de sunuyor. Her tarza ve gereksinime uygun kulaklıkları, hoparlörleri ve Walkman®’i içeren geniş ürün gamıyla, stil, konfor ve nefes kesen Yüksek Çözünürlüklü Ses kalitesini harmanlıyor.” şeklinde konuştu. h.ear™ serisine üç yeni ürün eklendi: h.ear go™ kablosuz hoparlör ile h.ear on™ Wireless NC ve h.ear in™ Wireless kablosuz kulaklıklar. Krom mavisi, parlak kırmızı, kömür siyahı, limon sarısı ve koyu pembe renk seçenekleriyle h.ear™ serisi, müzikseverlerin üstün ses kalitesinin keyfini çıkarırken tarzlarını da yansıtmalarını sağlıyor.

Derin bas notalarının keyfini sürmek için

EXTRA BASS serisi ise, derin bas sunmaya adanmış ürünlerden oluşuyor. Müziğine dışarıda ve evdeyken de ara vermek istemeyen dans müziği tutkunları, genişletilen mevcut EXTRA BASS kulaklık serisi ile taşınabilir kablosuz hoparlörleri kullanarak diledikleri yerlerde derin bas notalarının keyfini sürebilirler. Gürül gürül ses sunan popüler EXTRA BASS ürünlerine MDR-XB650BT kulaklık ile SRS-XB3 ve SRS-XB2 kablosuz hoparlörleri eklendi.

Sony h.ear MDR-XB650BT

Hem h.ear™ hem de EXTRA BASS serisi, sanatçının aldığı nefesin en ince detaylarından canlı sahne performansının güçlü sesine kadar “o anın tam içinde olma” hissini aslına mümkün olduğunca sadık şekilde yeniden yaratmak üzere tasarlandı. Müzik severlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere ürün yelpazesine yeni ürünler eklemeyi sürdürecek olan Sony’nin yeni ses ürünleri, Türkiye’de Nisan 2016’dan itibaren satışa sunulacak.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.