4300 TL PC Toplama Tavsiyesi – 144 Hz 1ms Monitör Dahil (Video)

144 Hz 1ms oyuncu monitörü dahil 4300 TL PC toplama tavsiyesi videomuz yayında. Uygun fiyatlı ve güçlü bir sistem toplamak istiyorsanız bu videoyu kaçırmayın.

4300 TL PC Toplama Tavsiyesi – 144 Hz 1ms Monitör Dahil videomuz sizlerle. Bu videoda oyuncular için ideal bir PC toplama tavsiyesi yaptık ve bu tavsiyenin içerisine 144 Hz 1 ms hızında çalışabilen 23,6 inç boyutlu bir oyuncu monitörünü de dahil ettik. Eğer güncel oyunları yüksek grafik ayarlarında, 1080p çözünürlükte ve yüksek performansla oynamak istiyorsanız bu bilgisayarı fazla vakit kaybetmeden toplamanızı tavsiye ediyoruz.

İlginizi çekebilir: Cihaz.TV PC Toplama Tavsiyeleri

Video 26 Şubat 2020 tarihindeki fiyatlar doğrultusunda hazırlanmıştır. Fiyatlar teknobiyotik’ten alınmıştır ve PC sihirbazı kullanıldığında ortaya çıkan indirimli fiyatlardır. İlerleyen zaman içerisinde bu fiyatların değiştiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla videoyu yayınlanma tarihine göre değerlendirmeniz gerektiğini unutmadan hatırlatalım.

4300 TL PC Toplama Tavsiyesi - 144 Hz 1ms Monitör Dahil (Video)

Herkese iyi seyirler dileriz. Videomuzu beğendiyseniz beğen tuşuna tıklamayı ve YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın. Yorumlarınızı bekliyoruz.