Acer Aspire V Nitro Black Edition teknik özellikleri ve fiyatı

Acer Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarları en yeni Intel® RealSense™ kısa mesafe kamerasıyla donatıldı

Acer Aspire V Nitro Black Edition, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2016 fuarında sergilenmesinin hemen öncesinde duyuruldu. Oyunculara hitap eden dizüstü bilgisayar, oyun deneyimi yayınlama ve arka planı kaldırarak görüntülü sohbet etme imkanı sağlıyor. 2D ve 3D görüntü kaydeden Intel RealSense kamera teknolojisi çok yakında, oyuncuların yüzlerini tarayıp en sevdikleri oyun karakterlerine eklemek için kullanılabilecek.

Acer Aspire V Nitro Black Edition oyuncu dizüstü bilgisayarı serisinin teknik özellik fiyat ve çıkış tarihi ilan edildi. CES 2016'da sergileneceği ilan edilen cihazların özellikleri Cihaz.TV'de.

Intel RealSense kamera teknolojisinin Acer Aspire V Nitro Black Edition’a kazandırdıkları

15 inç ve 17 inç Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan yeni Intel RealSense kamera, cihazdan 1,5 metreye kadar gelişmiş bir algılama alanı, hareket takibi, kumanda ve obje tanıma özellikleri sunar.

Kamera aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda Microsoft’un biyometrik parola sistemi Windows Hello için gerekli. Bu sistem Normal 2D kamera olarak kullanıldığında ise, 60 fps HD çözünürlükte çalışabilir.

Aynı zamanda 3D tarama ve yazma olanağı sağlayan bu sistem, bir nesneyi üç boyutlu olarak kaydetmeyi sağlıyor. Oluşan 3D model fotoğraf olarak kullanılabilir veya bir 3D yazıcıda çıktı almak için değiştirilebilir.

Acer Aspire V Nitro Black Edition serisi dizüstü bilgisayar modellerinin teknik özellikleri

6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan Black Edition modelleri 4 GB NVIDIA® GeForce® GTX960M’e kadar grafik kartı ve NVMe PCIe SSD’leri destekler.

Aspire V Nitro Black Edition modellerinin Wi-Fi antenleri ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılarak 360 derece kablosuz kapsama vaat ediyor. Acer TrueHarmony Plus ile Dolby® Audio™ teknolojisi, dört dahili hoparlörle surround ses deneyimi sunuyor.

Acer’ın yeni oyuncu dizüstü bilgisayar serisi en yüksek donanımda 4K %100 Adobe RGB ekran tercihiyle göz dolduruyor.

acer-aspire-v-nitro-black-edition-teknik-ozellikler-fiyat-cikis-tarihi

Aspire V Nitro Black Edition oyuncu dizüstü bilgisayar modellerinin Türkiye’deki çıkış tarihi ve fiyatı

Yeni Intel RealSense 3D kamera donanımlı Acer Aspire V Nitro Black Edition serisi Şubat ayından itibaren KDV hariç 1,299 € başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.