Game Garaj Yeni Kontrol Center Gelmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
1777303856825.webp

Bu arayüz bana çok tanıdık geldi ve sanırım sonunda fan rpmlerini görüyorsunuz
Aynen öyle fan rpm leri var artık ve her modda turbo modu açabiliyoruz tek -si hala renkleri unutuyor ve başlangiçta açılmıyor eski center oto açılıyordu başlangıç uygulaması yapılmıyor

Ama 2 hata düzeltilmeli ve bios gelmeli şu ara ekran kartı kendini limitliyo 15 w a pilde zannediyo kendini şarjı sök tak yapınca düzeliyor @CihazTV abi bunun çözümü nedir

Armoury Crate kendini baya bir geliştirmiş totalde 96,1MB ram kullanıyor arkaplanda bu önceden daha yüksekti diye hatırlıyorum performans moduna aldım fanları kapattı program ona rağmen sıcaklıklar çok iyi durumda boştayken

1777315408869.webp

1777315455886.webp

• Like
Tepkiler: BNG
Bende ram kullanımı 200 mb
gayet güzel valla önceden armoury crate deli gibi ram tüketirdi sistemi yorardı fakat şuan sessiz modda 0 rpm fanlarla cpu 35-36 derece gpu 29 derecede güncel sürümde gayet kullanılır olduğunu fark ettim şuan ghelperdan pek bir farkı yok gibi tabi ram kullanımı yinede ghelpera göre fazla o kadarda olcak artık arayüz farkı falan var dün gece her zaman oynadığım oyunda da sessiz modda fanlar 2500-2700 rpm civarında gezinirken cpu 25-30 watt tüketirken 65-67 derecede gpuda 55 watta 55-58 derece arası sabit 138 fps alabildim ve bu çok hoşuma gitti :D

Hocam ilk menüyü direk kopyalamışlar şimdi farkettim
işte o yüzden çok tanıdık geldi dedim ya :d

gayet güzel valla önceden armoury crate deli gibi ram tüketirdi sistemi yorardı fakat şuan sessiz modda 0 rpm fanlarla cpu 35-36 derece gpu 29 derecede güncel sürümde gayet kullanılır olduğunu fark ettim şuan ghelperdan pek bir farkı yok gibi tabi ram kullanımı yinede ghelpera göre fazla o kadarda olcak artık arayüz farkı falan var dün gece her zaman oynadığım oyunda da sessiz modda fanlar 2500-2700 rpm civarında gezinirken cpu 25-30 watt tüketirken 65-67 derecede gpuda 55 watta 55-58 derece arası sabit 138 fps alabildim ve bu çok hoşuma gitti :D

işte o yüzden çok tanıdık geldi dedim ya :d
Ben boşta 2400 2600 rpm görüyorum sizin iyiymiş baya

• Like
Tepkiler: BNG
Geri