Aynen öyle fan rpm leri var artık ve her modda turbo modu açabiliyoruz tek -si hala renkleri unutuyor ve başlangiçta açılmıyor eski center oto açılıyordu başlangıç uygulaması yapılmıyorBu arayüz bana çok tanıdık geldi ve sanırım sonunda fan rpmlerini görüyorsunuz
ram ve işlemci kullanımı ne alemdeAynen öyle fan rpm leri var artık ve her modda turbo modu açabiliyoruz tek -si hala renkleri unutuyor ve başlangiçta açılmıyor eski center oto açılıyordu başlangıç uygulaması yapılmıyor
İnanın dikkat etmedim bakınca yazayımram ve işlemci kullanımı ne alemde
bak bakalım eğer 300mbnin altında kalmışsa gayet iyi derim armoury crateye kıyaslaİnanın dikkat etmedim bakınca yazayım
Hocam ilk menüyü direk kopyalamışlar şimdi farkettimArmoury Crate kendini baya bir geliştirmiş totalde 96,1MB ram kullanıyor arkaplanda bu önceden daha yüksekti diye hatırlıyorum performans moduna aldım fanları kapattı program ona rağmen sıcaklıklar çok iyi durumda boştayken
Ekli dosyayı görüntüle 1551
Ekli dosyayı görüntüle 1552
gayet güzel valla önceden armoury crate deli gibi ram tüketirdi sistemi yorardı fakat şuan sessiz modda 0 rpm fanlarla cpu 35-36 derece gpu 29 derecede güncel sürümde gayet kullanılır olduğunu fark ettim şuan ghelperdan pek bir farkı yok gibi tabi ram kullanımı yinede ghelpera göre fazla o kadarda olcak artık arayüz farkı falan var dün gece her zaman oynadığım oyunda da sessiz modda fanlar 2500-2700 rpm civarında gezinirken cpu 25-30 watt tüketirken 65-67 derecede gpuda 55 watta 55-58 derece arası sabit 138 fps alabildim ve bu çok hoşuma gittiBende ram kullanımı 200 mb
işte o yüzden çok tanıdık geldi dedim ya :dHocam ilk menüyü direk kopyalamışlar şimdi farkettim
Ben boşta 2400 2600 rpm görüyorum sizin iyiymiş bayagayet güzel valla önceden armoury crate deli gibi ram tüketirdi sistemi yorardı fakat şuan sessiz modda 0 rpm fanlarla cpu 35-36 derece gpu 29 derecede güncel sürümde gayet kullanılır olduğunu fark ettim şuan ghelperdan pek bir farkı yok gibi tabi ram kullanımı yinede ghelpera göre fazla o kadarda olcak artık arayüz farkı falan var dün gece her zaman oynadığım oyunda da sessiz modda fanlar 2500-2700 rpm civarında gezinirken cpu 25-30 watt tüketirken 65-67 derecede gpuda 55 watta 55-58 derece arası sabit 138 fps alabildim ve bu çok hoşuma gitti
işte o yüzden çok tanıdık geldi dedim ya :d
yaklaşık yarım saatten fazladır böyle oynuyorum valla miss gibi bir şeymişBen boşta 2400 2600 rpm görüyorum sizin iyiymiş baya
Gerçekten de efsane duruyor. Halen güncellenemeyen varsa mutlaka denesin. Baya iyi iyileştirmeler var.Center arayüzü yenilenmiş harika
Var var güzel olmuşGerçekten de efsane duruyor. Halen güncellenemeyen varsa mutlaka denesin. Baya iyi iyileştirmeler var.
![]()
Ömer Can🌹 in Cihaz.TV Chat
💻 Game Garaj Tongfang Laptop Kasalarındaki Güncellenmiş Control Center Yazılımı 🎥 Gönderen > Umut. (@QuantumSpiral) > Game Garaj Slayer X7T-5060 🔗 https://www.gamegaraj.com/suruculer/t.me
https://www.gamegaraj.com/suruculer/