Laptopum Memo Fl08 Uygun Mudur

ratatouille

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Ekteki pc içi Memo FL08 uygun mudur başka bir soğutucu önerir misiniz @CihazTV

Ekli dosyalar

• image (1).webp
    image (1).webp
    826,5 KB · Görüntüleme: 4
  • image.webp
    image.webp
    859,1 KB · Görüntüleme: 4
Güzel laptop. Memo FL08'in etkili olacağını düşünüyorum. Biraz sesli çalıştığını söylüyorlar ama ideal RPM ayarını bulunca çok sorun olmuyor.

Güzel laptop. Memo FL08'in etkili olacağını düşünüyorum. Biraz sesli çalıştığını söylüyorlar ama ideal RPM ayarını bulunca çok sorun olmuyor.
Aslında laptop ve soğutmasından çok mennumdum 1 yıldır hatay sıcağı gördü ( oda klimalıydı). İzmire gelince oda da klima olmadığı için sanki artık bir ek soğutma ve hava sirkülasyonu istiyor ama hangi soğutucuyu alsam kararsız kaldım.

Laptopun fan temizliği ve termal macunu yeni yapılmış sanırım. Memo FL08 etkili bir soğutma sağlar. Ama daha hafif ve sessiz soğutucu isterseniz Claw's Vortex de düşünülebilir.

Hemen bakıyorumm. Yok aslında fan temizliği ve termal yapmadım 1 sene oldu alalı o yüzden yapmadım bir sorunda çıkmadığı için peki zalman ns300 hakkında ne düşünüyorsunuz epey de pahalı bir soğutucu çünkü

Ekteki pc içi Memo FL08 uygun mudur başka bir soğutucu önerir misiniz @CihazTV
Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi adaptör ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz. 😊

Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi priz ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz. 😊
Çok teşekkür ederim cevaplar için...

Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi priz ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz. 😊
Bu soğutucu, adaptör olmadan çalışmıyordu, bu durumu unutmuşum.

Geri