Aslında laptop ve soğutmasından çok mennumdum 1 yıldır hatay sıcağı gördü ( oda klimalıydı). İzmire gelince oda da klima olmadığı için sanki artık bir ek soğutma ve hava sirkülasyonu istiyor ama hangi soğutucuyu alsam kararsız kaldım.Güzel laptop. Memo FL08'in etkili olacağını düşünüyorum. Biraz sesli çalıştığını söylüyorlar ama ideal RPM ayarını bulunca çok sorun olmuyor.
Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi adaptör ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz.Ekteki pc içi Memo FL08 uygun mudur başka bir soğutucu önerir misiniz @CihazTV
Çok teşekkür ederim cevaplar için...Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi priz ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz.![]()
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim cevaplar için...
Bu soğutucu, adaptör olmadan çalışmıyordu, bu durumu unutmuşum.Merhaba kardeşim hayırlı geceler. Gigabyte AORUS 16X 9SG bir modeliniz var. Havalandırması yeteri düzeydedir. Memo FL08 modeli bu laptop için idealdir. Lakin çok büyük sorun olmayacak iki hususu vardır. Birincisi priz ile çalışmaktadır. İkincisi ise Burak kardeşimin de dediği gibi seslidir. Ona göre bir RPM değerine sabitlersiniz.![]()
Gücü de zaten oradan geliyor. Yoksa nasıl iyi soğutsun?Bu soğutucu, adaptör olmadan çalışmıyordu, bu durumu unutmuşum.