Laptopun pili ne kadar gider bilemem. Normalde 6 saat gidiyorsa monitörle 4-4.5 saate düşebilir.
Laptopun pili ne kadar gider bilemem. Normalde 6 saat gidiyorsa monitörle 4-4.5 saate düşebilir.
FPS bir tık daha yükselir evet.peki oyunlarda fps lerde biraz yükselme olur mu çünkü laptopum 2560*1600p monitör galiba 2560*1440p
FPS bir tık daha yükselir evet.
Tercih meselesi. RTX 4050 için ben de FHD tercih ederim ama 24 inçten büyük bir monitör alacaksam kesinlikle QHD alırım. Çünkü 24 inçten sonra FHD keyif vermiyor.aslında herkez full hd öneriyor ama bana full hd biraz kalitesiz geliyor oyunlarda daha iyi performans veriyormuş rtx 4050
Tercih meselesi. RTX 4050 için ben de FHD tercih ederim ama 24 inçten büyük bir monitör alacaksam kesinlikle QHD alırım. Çünkü 24 inçten sonra FHD keyif vermiyor.
Benim önerdiğim monitör 27 inç onda sıkıntı yok. Ben de hayatımda OLED monitör kullanmadım.senin önerdiğin monitör 27 inc değilm mi?
peki sence ben hiç oled monitör kullanmadım beni nasıl kaliteli bir şey bekliyor yaşamış birisinden dinlemek isterim
Benim önerdiğim monitör 27 inç onda sıkıntı yok. Ben de hayatımda OLED monitör kullanmadım.Ama şuna eminim; OLED monitöre alışan birisi bir daha LCD ekranlara bakmak istemeyecektir. Teknoloji mağazalarında IPS veya VA panel ekranlarla Mini LED ekranlar arasında bile dağlar kadar fark var. Varın OLED ekranları siz düşünün.
![]()