Knk ara direk boşver mail de direk servis çağırıyor adamlar geneledeEn son mail atmıştım. Dönüş gelsin bakarım. Dönüş sağlıyorlar gün içinde.
Ben telefonla 5 6 defa aradım yardımcı oluyor adamlarBaşka çare kalmıyor sanırım evet.
Uzaktan bağlantı olmuyor mu ya illa eve mi geliyorlar?Ben telefonla 5 6 defa aradım yardımcı oluyor adamlar
Knk telefondan ara sana tarif ederler bilmiyorum belki bağlanirlarUzaktan bağlantı olmuyor mu ya illa eve mi geliyorlar?
İstanbuldaysan bı uğra istersen ama telden hallederlerUzaktan bağlantı olmuyor mu ya illa eve mi geliyorlar?
Aynen ara olmadı zor değil işin senin ben taa Malatya dan göndermeye üşeniyorum o tür şeylerdeistanbuldayım evet. üsküdar çok uzak değil ama oraya gitmekle ugrasamam. avrupa yakasındayım. 2 saat mesafe var. Yarın ararım ögle vakti. Valla telden bana söylerlerse iyi olur. Zor ve içinden çıkılmaz bir sorun değil bu çünkü.
Knk sen uğra sana yeni cihaz verirler hemde sorunun cözülür ölüpixel kabul edilemezMalatya mıohoo senin mesafe baya var. Bana bile uzak geliyor merkez adresleri. Ümraniyede falan olsaydım daha yakındım oraya. Ya da yenikapı nişantaşı falan. Oralar yakın. neyse yarın ola hayrola
Ha bu arada ekranda 1 tane ölü piksel var ama değiştirmedim. sadece siyah ekranda görünüyor.. umarım sorun olmaz
2 sorun da çözülür bence üşenme o kadar para verdin pixel de çıkmasın yaniMalatya mıohoo senin mesafe baya var. Bana bile uzak geliyor merkez adresleri. Ümraniyede falan olsaydım daha yakındım oraya. Ya da yenikapı nişantaşı falan. Oralar yakın. neyse yarın ola hayrola
Ha bu arada ekranda 1 tane ölü piksel var ama değiştirmedim. sadece siyah ekranda görünüyor.. umarım sorun olmaz
uğrayamam oraya. Başka türlü teslim edemiyor muyum?Knk sen uğra sana yeni cihaz verirler hemde sorunun cözülür ölüpixel kabul edilemez
Kargo kodu veriyorlar amauğrayamam oraya. Başka türlü teslim edemiyor muyum?
yurtiçi kargo mu gelip alıyorKargo kodu veriyorlar ama
sen veriyorsun kod verecekleryurtiçi kargo mu gelip alıyor
Anladım. Ne zaman geri gelir peki yeni cihaz?sen veriyorsun kod verecekler
knk olamdı ver r9t al bütçen varsaçünkü hala iade süresi içindeyim. 7 kasımda aldım.