Game Garaj Slayer X7T Deneyimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
driver sayısı da az 10 tane vardı bunlarda thocpad de çalışıyodu kurulumda

1762796311736.webp

Güzel bir sonuç. Bütçem var. Arada 7k ücret farkı var. Bu 7k yı vermeye değer mi yoksa değişim mi yapayım ne dersin? Ha bu arada iade süresi birkaç gün sürebilir. Bu sürede o pc nin fiyatı yükselebilir. Ben aşırı performanslı laptopa ihtiyaç duymuyorum. Bu pc de yeni nesil oyunlarda başarılı. Değişim yapmayı düşünüyorum.

Güzel bir sonuç. Bütçem var. Arada 7k ücret farkı var. Bu 7k yı vermeye değer mi yoksa değişim mi yapayım ne dersin? Ha bu arada iade süresi birkaç gün sürebilir. Bu sürede o pc nin fiyatı yükselebilir. Ben aşırı performanslı laptopa ihtiyaç duymuyorum. Bu pc de yeni nesil oyunlarda başarılı. Değişim yapmayı düşünüyorum.
knk geçen 62 ye düştü bence kasımda düşer ama iyade ne zaman yapılır bilemiyorum bence değer ya 7k ya ilerde anlarsın farkı intel termal pedi erken yer gibi geliyor 90 derecelerde cs2 oyatıyo ya böyle iş mi olur

knk geçen 62 ye düştü bence kasımda düşer ama iyade ne zaman yapılır bilemiyorum bence değer ya 7k ya ilerde anlarsın farkı intel termal pedi erken yer gibi geliyor 90 derecelerde cs2 oyatıyo ya böyle iş mi olur
Ama test videolarında ortalama hep 70 80 derecelerde olduğu görüldü. Niye öyle oldu ki sende. Ben henüz oyun test etmedim.

knk bilmiyorumbende de ilk haftalar öyleydi şimdi 90 görüyo w limitsiz işkence kullanmak
Ya her şeyi sil baştan kurmak uğraştıracak. Zaten üşenerek kurdum her şeyi bu pc ye :D Ama değerlendireceğim dediğin pc yi. Önce iade etmem gerekecek. Bir de o pcnin uygun fiyata tekrar düşüpte yakalamaya çalışması ayrı konu.

Ya her şeyi sil baştan kurmak uğraştıracak. Zaten üşenerek kurdum her şeyi bu pc ye :D Ama değerlendireceğim dediğin pc yi. Önce iade etmem gerekecek. Bir de o pcnin uygun fiyata tekrar düşüpte yakalamaya çalışması ayrı konu.
tmm o zaman değişim talep et ssd ni yeni cihaza taksınlar olur biter

tmm o zaman değişim talep et ssd ni yeni cihaza taksınlar olur biter
dediğin pc yi kullananlarda watt veya ısı limiti koyarak kullanmıslar. Limitsiz her laptop çok ısınır zaten mantıken. Ama bakacağım. Daha önceden de bu pc yi gördüm ama fiyat aralıgı 10k falandı. Es geçmiştim. Şimdi fiyatı düşüreceklerini bilseydim amd alırdım.

• Like
Tepkiler: BNG
Her neyse. Değişim yapacağım. R9T daha fazla ses yapıyormuş güçlü işlemci diye. Ben şahsen ısı limiti koyupta kullanma taraftarıyım. 85 e limit atarım. max 10 fps kaybı yaşarım ama 100 fps üstü hiç sorun olmaz zaten. Açığı burdan kapatabilirim.

• Like
Tepkiler: BNG
Her neyse. Değişim yapacağım. R9T daha fazla ses yapıyormuş güçlü işlemci diye. Ben şahsen ısı limiti koyupta kullanma taraftarıyım. 85 e limit atarım. max 10 fps kaybı yaşarım ama 100 fps üstü hiç sorun olmaz zaten. Açığı burdan kapatabilirim.
ayn knk ben işlemci sıkıntısı çektim de ondan alabildiğim en iyisini almayı istiyodum amd düşeceğini bilseydim intele bulaşmadım hayrılısı buymuş artık üzmüyo kesinlikle limitsiz kullanılmaz dediğin gibi

Bir de bu x7t de çok ısık sızması var. Belki yenisi daha iyi gelir. Belirtirim bunu.

ayn knk ben işlemci sıkıntısı çektim de ondan alabildiğim en iyisini almayı istiyodum amd düşeceğini bilseydim intele bulaşmadım hayrılısı buymuş artık üzmüyo kesinlikle limitsiz kullanılmaz dediğin gibi
elinde 5090 da olsa 9955 hx3d de olsa limit koymak gerekir her zaman laptoplarda. Mobil işlemci ve gpu çünkü. Masaüstü gibi olamaz.

1000032760.webp
1000032761.webp

Baksana ışık sızmasına. En alttada bahsettiğim ölü piksel.

Geri