Nasıl ya ne diyor kibat dosyasını ilgili dosyaya atamıyorum. İzin vermiyor.
Nasıl ya ne diyor kibat dosyasını ilgili dosyaya atamıyorum. İzin vermiyor.
Bu arada bende kurulmayan dosyanın adı 16 numara LAN_RTK
USB de ki sürücüye at bat dosyasını bidebat dosyasını ilgili dosyaya atamıyorum. İzin vermiyor.
Yasak işareti çıkıyor dosyaya atmaya çalışırken. Kırmızı daire var ya ondanNasıl ya ne diyor ki
usb den denedim. Değiştirdi bu sefer. dur bakalım sürücüleri baştan kurayım. Umarım RTK(Realtek) sürücüsünü kurar. Kulaklığı takınca sesi kulaklıga veriyor sistem ama kulaklıksız ses yokUSB de ki sürücüye at bat dosyasını bide
Kurdu mu knkusb den denedim. Değiştirdi bu sefer. dur bakalım sürücüleri baştan kurayım. Umarım RTK(Realtek) sürücüsünü kurar. Kulaklığı takınca sesi kulaklıga veriyor sistem ama kulaklıksız ses yok![]()
kuruyor daha 3. sırada. Sonucu paylaşırım kuruncaKurdu mu knk
Knk hangi ayarlar ben 22 gördüm en düşük extreme moddaC23 multicore test yaptım simdilik. Kötü mü iyi mi orta mı?
Ekli dosyayı görüntüle 448
turboda bu şuan. extreme ayarını açmadım. hybrit off sabit modKnk hangi ayarlar ben 22 gördüm en düşük extreme modda
Bende turbo+ altta 2. Seçenek acık sessiz kapalı ismini unuttum modun normal ya değerler işlemci dandik yapacak bişe yok fazla 14700 koysalarmış şunaturboda bu şuan. extreme ayarını açmadım. hybrit off sabit mod
aynen 700 iyi olurdu. Sürücüleri kurdum. Yİne dediğim sürücüyü kurmadan atladı. 16 LAN RTK. Elle kurucam bakalımBende turbo+ altta 2. Seçenek acık sessiz kapalı ismini unuttum modun normal ya değerler işlemci dandik yapacak bişe yok fazla 14700 koysalarmış şuna
Aynen kapat diyo bide kablo tak diyo amaBak böyle bir hata veriyor elle kurmaya çalışınca. acaba derin uyku modunu kapatmam mı lazım
Ekli dosyayı görüntüle 449
Knk bunun eternet driver i farklı bu arada motocomm diye biseydiaynen 700 iyi olurdu. Sürücüleri kurdum. Yİne dediğim sürücüyü kurmadan atladı. 16 LAN RTK. Elle kurucam bakalım
Tmm sen 16. Sürücüyü ünlem olan aygıta elle kur sürücü bul de bunu gösterevet motocomm. Yani ne oluyor motocomm olunca?
Marka farklı dedim o mu hata veren ben onu baya kuramadım da 6. Sürücü yüzdenevet motocomm. Yani ne oluyor motocomm olunca?