5600mhzHocam ne marka takmislar kontrol ettiniz mi?
5600mhzHocam ne marka takmislar kontrol ettiniz mi?
son durum nedir hocamHocam ne marka takmislar kontrol ettiniz mi?
Hocam benim eski ram ve ssd takılıp cihazın değişimi yapıldı. Apacer Micron model 5600 mhz 2*16 gb cihaz x7t 5060son durum nedir hocam
Var mı bir problem?Hocam benim eski ram ve ssd takılıp cihazın değişimi yapıldı. Apacer Micron model 5600 mhz 2*16 gb cihaz x7t 5060
Sorun yoksa test yapmaya da gerek yok ama en azından SSD sağlığına bakın yine de.Ramlere ve ssdye bir test yapmadım. Genel anlamda bir sorun yok gibi şuan
Sorun duzeldi. Bu sorunu yasayabilecek diger arkadaslar icin bilgi vermem gerekirse. Benim yasadigim donma/kitlenme problemini ram degisikligi olmadan cozdum. Kontrol merkezinden ozel mod`a aldim ve watt degerlerinde chatgpt nin yonergesiyle duzenlemeler yaptim. Guc modunu En iyi performans moduna aldim. Guc modu Dengeli oldugunda donma/kitlenme yapiyor sanirim guc verme konusunda bir cakisma yasaniyor bu sebeple donuyor.son durum nedir hocam
O zaman anakartta bir sorun vardı.Sorun duzeldi. Bu sorunu yasayabilecek diger arkadaslar icin bilgi vermem gerekirse. Benim yasadigim donma/kitlenme problemini ram degisikligi olmadan cozdum. Kontrol merkezinden ozel mod`a aldim ve watt degerlerinde chatgpt nin yonergesiyle duzenlemeler yaptim. Guc modunu En iyi performans moduna aldim. Guc modu Dengeli oldugunda donma/kitlenme yapiyor sanirim guc verme konusunda bir cakisma yasaniyor bu sebeple donuyor.
Anakarttan olsa bu sekilde duzelir miydi ?O zaman anakartta bir sorun vardı.
Enerji dengesi yoktur. Anakart arızalı demedim. Arızalı olsa bilgisayarı kullanamazsın zaten. Anakarta gelen elektrikte elektriği bileşenlere dağıtım konusunda dengesizlik olduğunu düşünüyorum.Anakarttan olsa bu sekilde duzelir miydi ?
Evet bir dengesizlik vardi. Velhasil simdilik bir problem yok. Ancak Windows guc modu kendi kendine Dengeli mod`a geciyor. Bunu manuel olarak En iyi performans moduna getirmem gerekiyor. Aksi taktirde dengesizlik oluyor ve kitliyor.Enerji dengesi yoktur. Anakart arızalı demedim. Arızalı olsa bilgisayarı kullanamazsın zaten. Anakarta gelen elektrikte elektriği bileşenlere dağıtım konusunda dengesizlik olduğunu düşünüyorum.
verin garantiye hocam ilerde sorun yasarsinizEvet bir dengesizlik vardi. Velhasil simdilik bir problem yok. Ancak Windows guc modu kendi kendine Dengeli mod`a geciyor. Bunu manuel olarak En iyi performans moduna getirmem gerekiyor. Aksi taktirde dengesizlik oluyor ve kitliyor.