Laptop Için Monitör Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ensartaskinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:47

ensartaskinx

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Arkadaşlar merhaba, ben orta düzey AutoCAD ve 3DS Max programları kullanan biriyim. Laptop üzerinden işlerimi yapıyorum. Ofiste artık ekran küçük gelmeye başladı; haliyle daha büyük bir ekrana ihtiyacım var.

Bana uyumlu ve ekran büyüklüğü açısından geniş bir monitör önerir misiniz? Ayrıca, ekrandan ekrana geçişte görüntü bozulması olmamasını istiyorum. Laptop ekranım nasıl gözüküyorsa, diğer ekranımda da öyle görünmesini istiyorum.

İlginiz için teşekkür ederim şimdiden!
Kullanmış olduğum laptop özelliklerini de iletiyorum.
Örnek olarak baktığım monitörlerinde linkini bırakıyorum.

www.trendyol.com

Samsung 43bm700 108 Ekran Uhd Smart Led Monitör - Fiyatı, Yorumları

Samsung 43bm700 108 Ekran Uhd Smart Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

www.trendyol.com

MSI G32CQ4 E2 31.5″ 1ms 170Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları

MSI G32CQ4 E2 31.5″ 1ms 170Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

www.trendyol.com

Samsung Ls24c360eauxuf S3 4ms Kavisli (curved) Hdmı + Vga , Freesync ,va , Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları

Samsung Ls24c360eauxuf S3 4ms Kavisli (curved) Hdmı + Vga , Freesync ,va , Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

ekrann.webp
ekarn.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba kardeşim

Fazeon serisi 27" FreeSync ve G-Sync destekli monitörlerdir. Büyükleri bence yeterli olacağını düşünüyorum. FHD ve QHD çözünürlük olarak sizin için öneririrm. 😊

👉 5897₺ FAZEON 27" X27F165QW 0.5Ms 150Hz QHD IPS GAMING MONITOR BEYAZ : https://ty.gl/4c60847hfshk5

👉 4499₺ FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) : https://ty.gl/coo9cu2u5fij5

Geri