🥶💻 Laptopu 15 Derece Soğutan Laptop Soğutucu - Memo Fl08 İncelemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CihazTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
  • Okuma süresi: 0:24
🥶💻 Laptopu 15 Derece Soğutan Laptop Soğutucu - Memo FL08 İncelemesi bu linkte :

MEMO FL08 Basınçlı Hava Veren Laptop Soğutucu
Soğutucunun her iki tarafında RGB Gaming LED aydınlatma desteği. Aydınlatma kontrol düğmesiyle
Güç portu adaptörü 12V - 2A
Boyutlar: 410 x 310 x 60 mm
Ağırlık: 1,25 kg

Satış linki için buraya tıklayın
X7T 5070 modeli için tahmininiz kaç derece farkettirir?

Priz standardı olarak Avrupa tarzı yani bizim Türkiye'ye uygun gelicektir öyle olursa da iade veya uygun çevircili priz de alınabilir 😇

çok heyecanlıyım bu ürünü kullanmaya asus laptopum oyunlarda sürekli 90 derecede çalışıyor ve işlemcide kendisini 16 wattlara ve 1800 mhzlere kadar düşürüyor umarım 75 80 dereceye kadar düşürür bu ürün

Hatırlatma: En geç 2-3 haftada bir masanızın laptopunuzun ve soğutucunun özellikle alt kısımdaki filtrenin temizliğini yapıp tertemiz bir ortamda ve koşulda oynamanız.

çok heyecanlıyım bu ürünü kullanmaya asus laptopum oyunlarda sürekli 90 derecede çalışıyor ve işlemcide kendisini 16 wattlara ve 1800 mhzlere kadar düşürüyor umarım 75 80 dereceye kadar düşürür bu ürün
Düşürecektir inanıyorum kardeşim şimdiden hayırlı uğurlu olsun ❤️

çünkü garip bir laptop hep bakımı yapıldıktan 20 gün sonra 90 derecelere çıkmaya başlıyor
Neyse ki yeni seri RTX 50'li Tuflar öyle yapmıyor düzeltmişler ama önemli bir husus var ki her laptop modelinde limitsiz kullanmamak ve altında daima stand benzeri bir ayaklandırma havaya yükseltecek bir şeyin olacağı olması önemli ölçüde ömrü uzuyor ve havayı daha rahat alıp atmasını sağlar 😇

Neyse ki yeni seri RTX 50'li Tuflar öyle yapmıyor düzeltmişler ama önemli bir husus var ki her laptop modelinde limitsiz kullanmamak ve altında daima stand benzeri bir ayaklandırma havaya yükseltecek bir şeyin olacağı olması önemli ölçüde ömrü uzuyor ve havayı daha rahat alıp atmasını sağlar 😇

aslında altında soğtucu var ama bana mısın demiyor başka lpatopum olan casper da soğutucu 4 5 derece fark ederken de asus laptopda fark etmiyor benim laptop burada gtx 1050

ürünün siparişini bugün verdim umarım memnun kalırım çok bir beklentim yok asus laptopumu 5 6 derece soğutsun yeter

Benimkide bu gün geldi daha kullanmadım ama iyi duruyor suanlık adaptörü biraz kısa kaldı bana sadece ben 1680 rpm kullanıcam büyük ihtimalle asus tuf a15 için aldım umarım güzel soğutur bide aklıma takıldı laptop un kendi fanlarına bi zarar vermez herhalde

Benimkide bu gün geldi daha kullanmadım ama iyi duruyor suanlık adaptörü biraz kısa kaldı bana sadece ben 1680 rpm kullanıcam büyük ihtimalle asus tuf a15 için aldım umarım güzel soğutur bide aklıma takıldı laptop un kendi fanlarına bi zarar vermez herhalde

çok güzel soğutuyor benim laptop asus gtx 1050 modeli 90 derecede çalışıyordu şimdi 70 dereceyi geçmiyor

Geri