Lenovo Loq 15Arp9 Yeter Artık!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ExYigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48

ExYigit

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Ekim ayında aldığım cihazım (almaz olsaydım) attığım youtube videosunda ki gibi durduk yere şarj almamaya başladı. Bunun üzerine servise göndermiştim ve 2 gün önce tekrar geldi cihazım bana. İlk başta anakart üzerinde onarım denediklerini olmayınca anakart değiştirdiklerini söylediler.

Cihaz ilk gün sorunsuzdu ama bugün internette gezinirken baktığımda yine şarj ışığının yanmadığını ve şarj olmadığını farkettim. Ve şuan yine aynı durumu yaşıyorum oyun oynamak istiyorum performans moduna alıp oyunu açıyorum şarj sürekli kesildiği için tekrar dengeli moda alıyor. Artık normal bir laptop gibi kullanmak istiyorum rahat rahat oyun oynamak... Ama lenovo sağolsun istediğim olmuyor.

Cihazım da bu:

Yaşadığım sorun:

Merhaba kardeşim

Öncelikle durumunuz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üzülerek söyleyebilirim ki 9. nesil LOQ kasalarında anakart yanma durumları söz konusudur. Anakart işlevini yitirdiği için şarj almama durumu ve kesiklemesi normaldir. Anakartın değişmesine rağmen 2-3 ay gibi bir süreçte tekrar yanabiliyor. Tüketici hakem heyetine başvurun. Hakkınızı sonuna kadar arayın. 😿

Merhaba kardeşim

Öncelikle durumunuz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üzülerek söyleyebilirim ki 9. nesil LOQ kasalarında anakart yanma durumları söz konusudur. Anakart işlevini yitirdiği için şarj almama durumu ve kesiklemesi normaldir. Anakartın değişmesine rağmen 2-3 ay gibi bir süreçte tekrar yanabiliyor. Tüketici hakem heyetine başvurun. Hakkınızı sonuna kadar arayın. 😿
keşke 2-3 ay olsaydı değişti daha 2.günde aynı sorun.

Hocam sizin sarj adaptörü cortlamış. Çarpılmadan avometre ile ölçüm yapın diyeceğim de biraz sakat bir iş. Çekilen akımı ölçmenizi sağlayan aparatlar var, bütçeniz zorlamayacaksa ondan alıp bir kontrol edin.

Hocam sizin sarj adaptörü cortlamış. Çarpılmadan avometre ile ölçüm yapın diyeceğim de biraz sakat bir iş. Çekilen akımı ölçmenizi sağlayan aparatlar var, bütçeniz zorlamayacaksa ondan alıp bir kontrol edin.
Lenovo destek ekibi bana başka adaptör ile deneyin dedi ama şuan başka adaptör bulamam çevremde hiç yok lenovo kullanan. Acaba direkt adaptör bozuk desem cihazı göndermeden adaptör gönderirler mi?

Geri