Game Garaj Slayer X7T Deneyimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BNG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37

Windows 11 25H2 Kurma Rehberi 'den adımları uygulayın Windows kurulduktan sonra aşağıya video bırakıyorum takip edebilirsiniz 😊

Merhaba. Videoyu izledim. Fakat ses sürücüsü yüklenmedi. Aygıt yöneticisinde de zaten ünlem işareti var ses sürücüsünde. Destek sayfasından sürücü baktım ama yoktu. Tüm güncellemeleri de eksiksiz yaptım ve yükledim. Ama ses sürücüsü asla yüklenmedi. Bir çözüm var mı?

Merhaba. Videoyu izledim. Fakat ses sürücüsü yüklenmedi. Aygıt yöneticisinde de zaten ünlem işareti var ses sürücüsünde. Destek sayfasından sürücü baktım ama yoktu. Tüm güncellemeleri de eksiksiz yaptım ve yükledim. Ama ses sürücüsü asla yüklenmedi. Bir çözüm var mı?
knk x7t mi cihaz

bidaha kur bütün sürücüleri defender i kapat yönetici olarak
ardından kurulması gerek kurulmazsa elle sürücü bul de aygıt yöneticisinde usb yi veri yolu göster ama kendi kurması gerek
garajın siteden bidaha indir olmadıysa sürücüleri bat dosyasını değiştir yenisi ile

x7t evet. Flaştaki tüm sürücüleri kurarken 1 tane atladı. Kurmadı. Kurmadığı dosyaya baktım. Ses dosyasıydı sanırım. Elle setup kurdum ve bir şekilde sisteme tam olarak kurmadı yine. Uygun sürücü falan yok diyor. 2 gündür çözemedim sorunu. Videoları altyazı izliyorum :D Şimdi ben kurulu sürücülerin üzerine tekrar mı kurayım tüm sürücüleri?

• Like
Tepkiler: BNG
x7t evet. Flaştaki tüm sürücüleri kurarken 1 tane atladı. Kurmadı. Kurmadığı dosyaya baktım. Ses dosyasıydı sanırım. Elle setup kurdum ve bir şekilde sisteme tam olarak kurmadı yine. Uygun sürücü falan yok diyor. 2 gündür çözemedim sorunu. Videoları altyazı izliyorum :D Şimdi ben kurulu sürücülerin üzerine tekrar mı kurayım tüm sürücüleri?
ben 5 defa kurdum bende o zaman bat dosyası yayınlanmamıştı 6. sürücü kurulmamıştı sen usb yi boşver destekten indir sürücüleri bat dosyasını da sürücü klasörüne at bidaha dene

ben 5 defa kurdum bende o zaman bat dosyası yayınlanmamıştı 6. sürücü kurulmamıştı sen usb yi boşver destekten indir sürücüleri bat dosyasını da sürücü klasörüne at bidaha dene
Deneyeceğim. Sendede mi aynı sorun yaşandı?

hayırlı olsun benim bi tık pişmanlığım var biraz daha bekleyip r9t alacaktım işlemci benim istediğim ayarda değil tam ama kesinlikle üzmez sadece ben r9t nin puanları ve kasasını görünce bi tik üzüldüm ben 57 ye aldım o zaman r9t baya uçuktu fiyatı şimdiki gibi değildi yanında verilen çanta da bizde olsaydı iyiyidi
2 arkadaşa r9t aldırdım bizzat ben açtım birini kurdum dedim keşke bende r9t alsaydım

arkadaş cinebench yaptı düz hx r9t 32 k puan aldı 85 derecede
ben yaptım 96 derece trotl yiyo 23 k puan aldım

1762775555625.webp

işlemci gereksiz w çekiyor ama perf 0 artış amd çok iyi bu konuda ***** gibi pişmanım r9t almadığıma

Anladım. Bu arada bat dosyasını auto driver ınstaller olan dosyaya mı atayım x5 x7 olan dosyaya? Yani dosyayı açıp içindeki auto driver ınstalleri nereye atayım diye sordum. Bir de tekrardan kullanıcı merkezini indirmeye gerek varmı?

Anladım. Bu arada bat dosyasını auto driver ınstaller olan dosyaya mı atayım x5 x7 olan dosyaya? Yani dosyayı açıp içindeki auto driver ınstalleri nereye atayım diye sordum. Bir de tekrardan kullanıcı merkezini indirmeye gerek varmı?
aynen x7t drverinin oraya at değiştir de

Geri