İstanbul'da olsam gidip. "Abi ben çalışayım sizin bir işi yapacağınız yok." derdim. Şakasız söylüyorum bunu derdim. Bu cihazlarla alakalı ne kadar problem varsa ben çözüm buluyorum zaten. Bekleyecek zamanım da kalmadı açıkçası. Sınavlar öncesi iki oyun oynayıp eğleneyim demiştim, onu bile yapamadan yine sınavlarla cebelleşeceğim.Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Yaşadığınız sürecin ne kadar can sıkıcı olduğunu bire bir yaşadığım için tahmin ediyorum. Bende de Bluetooth sorunu vardı bu yüzden r9t 5070 laptopumu servise göndermiştim ve içerisine de sorunu detaylı şekilde açıkladığım bir kağıt yazmıştım. 8 gün sonra, bugün beni aradılar ve "sorunu bulmamız uzun sürdü, değişim yapacağız" dediler. Sorunu bulmalarının uzun sürdüğünü belirttiklerinde anakartta bir problem olduğunu sanarak "sorun anakartta mıymış" dedim. Karşımdaki de "yok wifi-bluetooth kartı arızalıymış. normalde onarım yapabilirdik ancak cihazı çok yeni aldığınız için sıfırı ile değişim kararı alındı" dendi. Ben de testlerini yapıp göndermelerini istedim, bakalım yeni gelecek olan laptopta problem olacak mı, merak içerisindeyim.
Teknik ekibin bilgi birikimi bence çok yetersiz. Bilgisayar konusunda herhangi bir eğitim almamış biri olarak ben dahi sorunun wifi-bluetooth kartında olduğunu belirtip göndermiştim. 2 saat wifi-bluetooth kartının değişimi, 1 gün de test etmeye harcasalar, en fazla 2 gün içinde sorunum çözülüp, mağduriyetim giderilebilecek iken kaç günümü aldılar...
Umuyorum en kısa zamanda mağduriyetiniz çözülür.
Teknik bilgi yok, üslup kötü, çözüm süreci aşırı yavaş.... E o zaman sen niye hizmet veriyorsun abi? Git kasa topla, -ki onu bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar- sen niye laptop satıyorsun ya? Bir işi ya adam gibi yapın bilgili teknik eleman alın, ya da hiç bulaşmayın.
Ben alalı bir ay oldu, kullanalı maksimum bir haftaydı. Aldığıma bin pişman ettiler, R9T 5070 modelini önerdiğim arkadaşımda klavye sürücüleri kafayı yedi cihaz saçma sapan tepkiler veriyor. Teknik servis sağolsun bana uyguladıkları muamele onu da tereddütte bıraktı cihazı gönderip göndermemek konusunda, ki onun da sınavları yakındır gönderemez şimdi.
Saçmalıktan saçmalığa koşan rezalet bir süreç oldu. Monster ile yirmi günü bulan tartışmalarım olmuştu ama en azından teknik servis benimle telefonda uygun üslupla konuşuyordu ve bu da korona dönemiydi hani, anlayabilirdim bu gecikmeyi.
Eee, öyle bir durum da yok şimdi, E o zaman neden ya? Kendimi tekrar etmek istemiyorum ama bu işi beceremeyecekse, o teknik servisin orada işi ne ya? Saçımı başımı yolacağım, bir silkinip kendilerine gelsinler ve durumun vehametinin farkına varsınlar artık. Artık ben utanıyorum onların adına ya, BEN. Aldığım her saçma cevapta "Allah'ım bu adamlar ne yaptıklarının nasıl farkında olamaz?" diye düşünmekten utanıyorum.
Ama ben bununla alakalı video çekeceğim. Beni bıktırdılar, acelem olduğunu özellikle belirttiğim halde hem de... Eh ben bunun acısını misli ile çıkarırım o zaman.