27.000 Tl'ye Kadar Monitör Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagtay59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Monitörden DisplayPort kablosu çıkar ama Type-C'den HDMI'ya veya Displayport'a görüntü aktaracak kabloyu ayriyeten almanız lazım. OLED ekranı uzun süre sabit görüntüde bırakmamaya çalışın. Bunun için pixel yenileme ayarı var. Onu da monitörün kendi menüsünden açabilirsiniz. Eğer bir de Tandem OLED alacaksanız riski en aza indirmiş olursunuz.

Monitörden DisplayPort kablosu çıkar ama Type-C'den HDMI'ya veya Displayport'a görüntü aktaracak kabloyu ayriyeten almanız lazım. OLED ekranı uzun süre sabit görüntüde bırakmamaya çalışın. Bunun için pixel yenileme ayarı var. Onu da monitörün kendi menüsünden açabilirsiniz. Eğer bir de Tandem OLED alacaksanız riski en aza indirmiş olursunuz.

peki odediğin kablo linki var mı sende atar mısın

ben genellikle evde takıldığım için 13 saat laptopun başında arada kalkıyorum tabi hareket falan ediyorum ama 13 saat boyunca laptop açık kalıyor yani monitörde açık kalacak bu zarar lı mı monitöre

display kablosu daha mı kalite aktarım yapıyor

Yok, benim attığım Type-C'den DisplayPort'a görüntü aktaran kablo. Eski laptoplar için iki ucu da HDMI olan bir kabloyla görüntü aktarabilirsiniz.

Yok, hiçbir sorun olmaz.
yani monitörde kullandığım zaman normalde 6 saat pil ömrü alıyorum monitör kullanırken de aynı pil ömrü olacak o zaman
birde monitör geldiği zaman herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa sadece kutuyu açıp masaya yerleştirip prize takıp çalıştırmam yeterli mi

Monitörle kullanırken pil süresi daha az olacaktır ama sorun olmaz. Monitör geldiği zaman ayriyeten bir şey yapmanız gerekmiyor.

Monitörle kullanırken pil süresi daha az olacaktır ama sorun olmaz. Monitör geldiği zaman ayriyeten bir şey yapmanız gerekmiyor.

aynı laptop aldığım gibi prize takıp çalıştrıcam o zaman monitörü umarım her şey sorunsuz olur
yani 6 saat gitmeyecek diyorsun monitörle kullanırken

Geri