güzel değerler güle güle kullan1680 rpm de kullanıyorum 72-73 dereceleri gören cihazım artık 66 yı geçmiyor tatmin oldum şahsen ben
güzel değerler güle güle kullan1680 rpm de kullanıyorum 72-73 dereceleri gören cihazım artık 66 yı geçmiyor tatmin oldum şahsen ben
Ben öyle bir şeye denk gelmedim belki size gelen adaptörde bi sıkıntı olabilir mi acaba?Ürün az önce elime geçti bir defa prize taktım odadaki cihazlar bir tepki verdi elektriksel sanırım ürünle gelen adaptör biraz sıkıntılı daha kaliteli adaptör alıp kullanmanızı tavsiye ederim. Yani bu beraberinde gönderilen adaptör prize takılı bırakılacak güveni vermiyor dikkat edin.
Omen Max'ların alt ızgarası tamamen bölgesel odaklı olduğu için böyle oluyor bence. Sadece işlemci ve ekran kartı fanının küçük bir çevresi açık, gerisi komple kapalı
Abi bende bu sogutucuyu siparis verdim ama bende hp victusun i7 14700hx li modeli var ve 97 dereceleri rahat goruyor 15 derece gibi bir sogutma yapar mi yoksa omenlerle ayni performansi mi verir
Hocam hp victusa alacagim ise yarar miOmen Max'ların alt ızgarası tamamen bölgesel odaklı olduğu için böyle oluyor bence. Sadece işlemci ve ekran kartı fanının küçük bir çevresi açık, gerisi komple kapalı
Hocam hp victusa alacagim ise yarar mi
İyi forumlar, bu ürünü siz hangi satıcıdan almıştınız ürün hakkında bir sorun yaşadınız mı ? Bana ürün çok kötü bir durumda ulaştı da içinizde yaşayan varsa nasıl bir yol izledi bilgisi olan var mı arkadaşlar?